Nova proposta educativa: llancem 3 nous cicles de grau superior!

21 de febrer de 2022

Compartim amb molta il·lusió algunes novetats que de cara al curs vinent estem acabant d’oficialitzar amb el Departament d’Educació.

A partir del curs vinent 22-23 afegirem a la proposta educativa actual 3 nous cicles de grau superior:

Grau Superior en Màrqueting i Publicitat amb una durada de 2 anys acadèmics i amb un programa molt complet de 2.000 h que inclou pràctiques en empresa.
Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions WEB en horari de tarda.
Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma en horari de matí.

Aquests dos graus del món de les tecnologies són de 2 anys cadascun, és a dir, de 2.000 hores lectives amb pràctiques en empresa en el segon curs. A més, tenen el gran avantatge que al tenir tots dos el mateix bloc comú (programa del curs del 1r any) l’alumne pot optar en un sol any més, a aconseguir ambdues titulacions; fet que proporciona l’accés a un gran ventall de possibilitats en el mercat laboral.

La nostra escola fa una clara aposta pels cicles formatius de grau superior que són posteriors a la finalització del Batxillerat donat que són itineraris que ofereixen moltes opcions de futur als vostres fills i filles:
-Pràctiques en empreses
-Accés al mercat laboral amb una gran oferta
-Accés directe a la Universitat si el desig de la vostra filla o fill és continuar estudiant.

L’escola LLEÓ XIII anirem ampliant en els pròxims anys aquesta nova proposta per obtenir oferir un ventall d’opcions molt atractives per les vostres filles i fills perquè els permeti poder decidir el seu futur amb molta il·lusió i motivació.

No et perdis les nostres xarxes socials per a més continguts! Visita’ns a:

SEGUEIX LLEGINT AMB NOSALTRES:



Suscriu-te a la nostra newsletter

Lorem ipsum

Vegeu també