Projecte Singular

El nostre Projecte Singular és un Pla d’Estudis dissenyat per poder fer compatible la vida escolar amb la pràctica de l’esport o estudis de dansa i/o música, tot garantint un ensenyament de qualitat amb l’adquisició dels coneixements i habilitats indispensables per poder avançar en la formació de l’alumne/a.

Per què a la nostra escola?

Som l’única escola concertada de Catalunya que gaudeix d’aquest vistiplau del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a través de la Resolució Expressa (Res.327/12).

A més, gaudim d’un claustre que fa anys que forma part d’aquest projecte i que entén i coneix les dificultats d’aquests alumnes per poder compaginar totes dues activitats. El nostre seguiment juntament amb l’esforç de l’alumne/a i el compromís de les famílies, fan d’aquest projecte un projecte d’èxit assegurat.

Educació Secundària     Batxillerat

Què es?

Pla pensat per compaginar la vida acadèmica escolar dels estudiants amb la pràctica d’alguna modalitat.

A qui va dirigit?

A estudiants que es dediquin de forma intensa a alguna modalitat com l’esport, la dansa o la música com a possible sortida professional en un futur.

Requisit

Justificant que demostri les hores d'assistència a classes de música, dansa o un Programa d'alt rendiment esportiu.

Objectiu

Garantir una formació acadèmica de qualitat paral·lela als entrenaments i competicions que exigeixen l’activitat que l’alumne ha triat.

A qui va dirigit?

El Projecte Singular va dirigit a tots aquells nois i noies d’ESO i BATXILLERAT que desitgen conciliar la seva vida acadèmica amb la pràctica d’alguna modalitat d’esport, dansa o bé música de forma intensa com a possible sortida professional en un futur.

L’Escola Lleó XIII ofereix el que el sistema educatiu convencional no pot: cursar de forma paral·lela els estudis acadèmics amb els entrenaments i competicions que exigeixen l’activitat que han decidit practicar.

Projecte Singular

Requisits

Presentar a l’escola un justificant que demostri les hores d’assistència a classes de música, dansa o un Programa d’Alt rendiment esportiu emès per la Federació pertinent, Clubs Esportius o bé per les Escoles Oficials de Dansa o Música.

Estudiants batxillerat

Metodologia

Després de 60 anys d’experiència hem adquirit una efectiva metodologia que fa possible garantir una formació acadèmica de qualitat sense abandonar la formació integral de l’alumne com a persona. La nostra manera de treballar es basa en:

  • Currículum adaptat.
  • Matèries presencials.
  • Matèries semi presencials.
  • Matèries no presencials.
  • Atenció individualitzada.
  • Tutoria individualitzada.
  • Tutoria individual amb el Departament d’Orientació Psicopedagògica.
  • Relació amb les famílies, representants d’entitats esportives o artístiques.

Projecte SIngular Escola Lleó XIII

Horari

ESO: Horari de 8 a 13,30h

Batxillerat: Horari vespertí de 8 a 14,30h. Horari nocturn de 17,00h a 21,00h

La Masia centre de
formació Oriol Tort

L’any 2011, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya va aprovar i concedir a la nostra escola l’adaptació curricular per impartir el batxillerat a les instal·lacions de la Masia del Futbol Club Barcelona, a Sant Joan Despí.

Una mica d’història

La nostra escola i el Futbol Club Barcelona mantenim un conveni de col·laboració des de fa molts anys. Tradicionalment, els esportistes de La Masia han assistit al centre per a compaginar els estudis obligatoris i postobligatoris amb la pràctica del seu esport d’alt rendiment.

Jugadors del primer equip del FCB com Leo Messi, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas, Sergi RobertoRafinha Alcántara o Ansu Fati s’han format a la nostra escola; i actualment, són més de 90 alumnes de les categories infantils i juvenils del FCB de gairebé totes les disciplines esportives els que estudien a la nostra escola.

Vegeu també

PREINSCRIPCIÓ 2023-2024

Ja podeu concertar entrevista per al curs 23/24.

Ompliu el formulari o truqueu-nos al 93 417 50 02

INFORMA-TE’N!