Kindergarten + Preschool

D'1 a 5 anys

Contacte

Presentació

Kindergarten i Preschool és una etapa que dura 5 anys durant els quals els nens i nenes aprenen vivencialment a través del moviment lliure, la manipulació i l'experimentació gràcies al programa d'estimulació per a l'aprenentatge tant físic com intel·lectual així com a través dels racons, els projectes i els ambients d'aprenentatge.

Durant aquesta etapa, l'alumnat desenvolupa la intel·ligència emocional i desenvolupa d'una manera eficient i plena les seves competències i capacitats. Kindergarten i Preschool és un aprenentatge per al llarg de la vida en el seu camí per a esdevenir ciutadans i ciutadanes responsables i crítiques.

El nostre Projecte Lingüístic en aquesta etapa és 96% en anglès. A més, treballem amb grups reduïts amb un màxim de 6, 10 o 15 alumnes per classe segons el curs per assegurar la nostra metodologia.

Edat

D'1 a 5 anys

Horari

De 9 a 17h

Estructura

4 cursos: de P1 a P5

Format

Treballem la part emocional, física i intel·lectual

Idiomes

Anglès i Català

Objectius

  • Acompanyem l’alumne en la seva etapa de creixement.
  • Afavorim al desenvolupament de les capacitats cognitives de l’infant.
  • Treballem en la construcció de l’autoestima, la curiositat i el desig d’aprendre. A més, fomentem actituds i comportaments de respecte, cooperació, solidaritat i tolerància.
  • Proposem processos de socialització.
  • Oferim espais d’ensenyament que permeten a l’infant descobrir i desenvolupar nous recursos i aptituds personals.

Kindergarten + preschool

Metodologia

Programa d’estimulació per a l’aprenentatge.

Aquest programa està basat en l’estimulació i el desenvolupament tant físic com intel·lectual dels infants d’1 a 5 anys per tal d’aprofitar el moment de les seves vides en el qual són capaços d’aprendre d’una manera òptima.

Realitzant la totalitat d’aquest programa, els infants creen una xarxa neuronal molt espessa que els permet desenvolupar-se amb la màxima potencialitat i els ajuda en un futur a aprendre d’altres conceptes.

El programa d’estimulació per l’aprenentatge es desenvolupa de la mà d’ambients rics i de provocacions, que van variant en funció de la seva evolució a mesura que van creixent, en els quals, les oportunitats d’aprenentatge són molt àmplies.

Treballem a través de jocs i activitats lúdiques, experimentem en diferents àrees com les matemàtiques, la geografia, la música, la lectura així com habilitats socials, personatges importants de la història o artistes. A més, incidim en el control de la psicomotricitat final i l’autonomia corporal pel que fa a la coordinació, equilibri i respiració.

 

Atenció a la diversitat

Els primers anys de vida són una etapa especialment important pel desenvolupament d’habilitats perceptives, motrius, cognoscitives i socials. És per això que el Departament d’Orientació Psicopedagògica (DOPP) té com a finalitat detectar possibles dificultats per elaborar si fos necessari, un conjunt d’accions compensatòries, que facilitin el màxim desenvolupament personal del nen/a en tots els seus àmbits.

El context escolar és totalment diferent del de casa. Per això, és important que el/la mestra sàpiga identificar algunes dificultats en el procés evolutiu dels nens/es o algun desajust que pugui ser propi de l’edat i que fàcilment pugui passar desapercebut als pares. Des del DOPP treballem conjuntament amb el tutor/a en identificar aquestes necessitats.

El repte dels nens/es dins dels quals incloem l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura van augmentant a poc a poc de dificultat. L’evolució de cada nen/a és diferent és per això que el DOPP assessora les famílies davant de qualsevol consulta per poder ajudar-los a diferenciar entre el que és normal per a la seva edat o el que és una dificultat que s’ha de treballar.

Vegeu també

creativitat

Equipació esportiva

Us recordem, tal com us vam informar a principis d'aquest curs, que l'equipació esportiva per tots els alumnes és obligatòria de cara al curs 2022-23.

Informa-te’n!

PREINSCRIPCIÓ 2023-2024

Ja podeu concertar entrevista per al curs 23/24.

Ompliu el formulari o truqueu-nos al 93 417 50 02

INFORMA-TE’N!