Serveis

Són diversos els departaments i/o serveis que té l’Escola i que serveixen per complementar o reforçar el Projecte Educatiu de Lleó XIII. Aquests serveis són considerats com a moments que ens permeten treballar valors i actituds molt importants pel procés maduratiu de l’alumne.

DOPP

Orientació Psicopedagògica

El departament d’Orientació Psicopedagògica (DOPP), és l’equip de suport a l’equip docent en la seva tasca de detectar i atendre la diversitat, per oferir una resposta adequada a les necessitats educatives de tots els alumnes. Tanmateix, és un suport per l’alumnat i per les famílies del centre.

Més informació

Samanta Biosca

Coaching

Oferim un servei de teràpia personal, adreçat als alumnes més grans i a les seves famílies, facilitant una orientació que origini reflexions internes i d’aquesta manera entendre com som i com funcionem en l’àmbit racional i emocional. Fent ús de diferents abordatges com PNLEneagrama, Gestalt i Coaching, treballem com afrontar la insatisfacció, entesa com la distància que existeix entre com vivim i com ens agradaria viure.

Samanta Biosca és una professional de l’àmbit educatiu de la secundària amb més de 24 d’anys d’experiència. És llicenciada en Filologia Catalana. Va cursar el màster de coaching acreditat per la ICF. Té formació en PNL i formació en teràpia Gestalt a l’Institut Gestalt.

Logopèdia Escola Lleó XIII

Logopèdia

A Lleó XIII disposem d’un servei de logopèdia en el que es tracten dificultats de parla i del llenguatge en infants i adults així com disfuncions de la veu. Fem:

 • Reeducacions logopèdiques i psicopedagògiques per a alumnes amb problemes de parla i llenguatge així com disfuncions de la veu.
 • Avaluacions neuropsicològiques per valorar amb test i proves estandarditzades problemes emocionals, conductuals o d’aprenentatge.

Carolina Zamora és una logopeda col·legiada des de 2008, especialista en dificultats d’aprenentatge. És diplomada en magisteri a la Universitat Ramon Llull en les especialitats d’Educació Infantil, Primària i Llengua estrangera i va cursar un màster en dificultats d’aprenentatge a la Universitat de Vic.

escola lleó xiii

Extraescolars

A Lleó XIII oferim un ventall d’activitats formatives i d’esport:

 • Club d’esports: Iniciació esportiva, baby tenis, tenis, ioga, bàsquet i futbol.
 • Club cultural i d’arts escèniques: teatre, música i jazz.
 • Robòtica

Més informació

Summer Camp 

El Summer Camp és un campus d’estiu que es celebra cada any. És una proposta que dona preferència als alumnes de l’Escola Lleó XIII, però que està oberta a tot el barri, familiars i amics amb qui vulgueu compartir aquesta iniciativa.

 

MENJADOR ESCOLA LLEÓ XIII

Menjador

A Lleó XIII disposem de cuina pròpia i oferim el servei de menjador en règim anual o puntual. Amb l’objectiu d’oferir una dieta saludable i de qualitat, els menús de dinar són confeccionats pels nostres cuiners amb l’assessorament de dietistes i endocrins seguint els següents criteris:

 • Producte de proximitat.
 • Producte fresc.
 • Dieta mediterrània.
 • Dieta equilibrada.

A més, oferim menús adaptats a esportistes i cobrim necessitats especials com intoleràncies o al·lèrgies.

El servei de menjador és un espai educatiu 100% en anglès integrat en el projecte de l’escola i per tant, els monitors i monitores aprofiten aquest temps per a treballar en educació alimentària i en hàbits d’higiene i socialització.

Menú menjador

Menú P1 i P2
 

 

 

Servei Acollida i permanència

Acollida i permanència

El servei d’acollida de l’escola que es fa a la Torre cobreix tots els cursos des de la Llar d’Infants fins l’ESO en el següent horari:

 • Matí: De 7h30 fins 9h
 • Tarda: de 17h a 18h30h

Els alumnes poden fer activitats lúdiques o bé avançar deures sota la supervisió de monitors.

PREINSCRIPCIÓ 2023-2024

Ja podeu concertar entrevista per al curs 23/24.

Ompliu el formulari o truqueu-nos al 93 417 50 02

INFORMA-TE’N!