Escola d’idiomes

Presentació

A l'escola d'idiomes de Lleó XIII s’ofereix l’escenari per a l’aprenentatge d’idiomes i s’acompanya a l’estudiant en el procés des d’un enfocament basat en la pràctica i la interacció entre alumnes i professors i amb l’entorn.

Oferim cursos de llengua anglesa per diferents nivells. Com a centre formador de Cambridge, us ajudem a preparar els exàmens oficials de B1, B2 i C1 en cursos específics en línia o presencials.

Som Cambridge Learning Center!

L’Escola Lleó XIII som un Cambridge Educational Partner, és a dir, som un dels 17 centres de Barcelona que actuem com a centre preparador i examinador dels exàmens Cambridge. A més, des de fa unes setmanes, som també un centre autoritzat d’exàmens Cambridge, és a dir, un centre on es realitzen els exàmens dels diferents nivells d’anglès: YLE, KET, PET, FCE i CAE.

Ser un Cambridge Learning Center constitueix un projecte pedagògic únic que impulsa el desenvolupament de la competència emocional a través de l’assignatura de Llengua Anglesa, equipant l’alumnat amb destreses que els seran d’utilitat la resta de les seves vides. A més, afavoreix la formació del professorat mitjançant un pla personalitzat en àrees de diversa índole, i assessora les famílies per mitjà d’activitats lúdiques i suggeriments per al seguiment dels seus fills i filles en la preparació de les proves oficials de Cambridge.

Els exàmens de Cambridge són coneguts arreu del món per la seva qualitat i prestigi i estan reconeguts per institucions educatives i pel món empresarial. Formar part d’aquest programa permet que els nostres alumnes estiguin molt més preparats i que puguin aconseguir la titulació oficial que atorga els exàmens de Cambridge.

Aquest projecte, a més, ofereix recolzament constant i formació exclusiva i diferencial als professors: des de cursos de formació fins a seminaris impartits pels formadors i consultors de Cambridge University Press orientats a treure el màxim de profit dels materials.

A l’Escola Lleó XIII, dins del nostre projecte educatiu l’aprenentatge de llengües estrangeres té un paper molt important i aquesta aliança n’és la prova.

Fotografia: El director general de la nostra escola, José Luis Saavedra i Agustí Pal com a cap del departament d’exàmens Cambridge FECC signant l’acord pel qual l’Escola Lleó XIII es converteix en centre autoritzat d’exàmens Cambridge.

Escola d’idiomes

Si veniu i ens expliqueu les vostres necessitats, organitzarem el curs que s’adapti als vostres requeriments.

Coordinadora: Marina Miranda – marina.miranda@lleoxiii.com

Marina Miranda és professora d’anglès i responsable dels cursos de preparació Cambridge. És graduada en Estudis Anglesos (UAB) i té el màster de professorat d’ESO, Batxillerat, Formació Professional i Estudis d’Idiomes.

Vegeu també

creativitat

Equipació esportiva

Us recordem, tal com us vam informar a principis d'aquest curs, que l'equipació esportiva per tots els alumnes és obligatòria de cara al curs 2022-23.

Informa-te’n!

PREINSCRIPCIÓ 2023-2024

Ja podeu concertar entrevista per al curs 23/24.

Ompliu el formulari o truqueu-nos al 93 417 50 02

INFORMA-TE’N!