Batxillerat Dual

A partir dels 14 anys

Presentació

El batxillerat dual és una doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà que consisteix en l'obligació per part dels alumnes de cursar 6 assignatures del model educatiu nord-americà. Gràcies a aquest programa, que es recomana començar des de 3r d'ESO, els estudiants poden cursar simultàniament ambdós estudis.

ACADEMICA

Edat

A partir dels 14 anys (3r d'ESO). Als 18 anys si s'acredita justificació

Horari

Horari de tardes amb connexions en línia amb els professors natius

Estructura

De 3 a 5 hores setmanals en modalitat en línia

Format

6 assignatures distribuïdes en diversos cursos.

Idiomes

Anglès

Objectius

El batxillerat cursat a Lleó XIII té com a principals objectius:

  • Oferir a l’alumne les tècniques i els procediments cognoscitius necessaris per poder-se adaptar adequadament a l’inici d’estudis posteriors.
  • Facilitar recursos perquè l’alumne analitzi les seves preferències i capacitats en un marc de referència apropiat amb l’orientació adequada.
  • Contribuir al desenvolupament personal de l’alumne i a la incorporació a la vida adulta de manera satisfactòria.
  • Consolidar continguts i metodologies de treball per tal que els alumnes assoleixin una sèrie de competències necessàries per al desenvolupament acadèmic i humà.

 

Presentació ACADÈMICA

D’altra banda, el Batxillerat dual prepara els estudiants per adquirir els millors nivells de competència d’acord amb tres grans objectius:

  • Immersió lingüística: adquisició d’un nivell bilingüe avançat.
  • Immersió tecnològica: 100% en línia, permet als alumnes treballar i desenvolupar-se en un entorn de futur, totalment digital.
  • Immersió personal: l’alumne adquireix responsabilitat, autonomia i maduresa, a més aprèn a gestionar el temps, a adaptar-se i a ser més flexible per treballar en entorns diferents i multiculturals.

Metodologia

Els alumnes del diploma dual treballen des de casa. El programa de Academica International Studies posa a disposició de l’alumne totes les plataformes necessàries de continguts i activitats i de comunicació. La relació entre alumne i professor es duu a terme per mitjà de videoconferències individuals i live sessions programades; activitats molt importants per reforçar coneixements, resoldre dubtes i millorar el nivell d’speaking.

El Batxillerat dual consta de 6 assignatures distribuïdes en diversos cursos. Es recomana iniciar amb aquest programa a 3r d’ESO per fer dues assignatures cada curs fins a 1r de Batxillerat inclòs.

Vegeu també