Club Cultural

A Lleó XIII considerem que és important desenvolupar-se físicament i mentalment. Per aquest motiu, et proposem un seguit d’activitats que t’ajudaran a descobrir altres formes d’expressió per complementar la teva formació. Aquest any us oferim:

TEATRE MUSICAL – per a Primària 

Dirigit a nens i nenes que els hi agrada la música i el teatre; aquesta activitat ajuda a desenvolupar el coneixement i la manera de pensar i parlar. Al final de curs, els alumnes perden la por a parlar en públic i adquireixen un control total de cada espai de l’escenari.

Hip hop

HIP HOP O JAZZ – per a Infantil i Primària

En col·laboració amb l’escola de dansa Menchu Duran, oferim classes de hip hop o jazz on a través de la diversió els alumnes aprenen a potenciar la unió i el sentiment d’equip.

CANT CORAL- per a Infantil i Primària

El fet de cantar està lligat a la condició humana i és difícil entendre la majoria de situacions històriques, socials i, fins i tot, personals sense que estiguin vinculades a una manifestació cantada.

Cantar doncs, no és només fer servir l’instrument vocal de la manera més virtuosa possible sinó que també és una eina eficaç, única, personal i intransferible que esdevé un canal de comunicació directa dels éssers vius.