Club Cultural i d’arts escèniques

A Lleó XIII considerem que és important desenvolupar-se físicament i mentalment. Per aquest motiu, et proposem un seguit d’activitats que t’ajudaran a descobrir altres formes d’expressió per complementar la teva formació. Aquest any us oferim:

ARTS AND CRAFT – P3, P4 i P5

A través de l’art, la plàstica i les manualitats volem desenvolupar la imaginació, la creativitat i la motricitat fina dels nostres infants, qualitats fonamentals en aquestes primeres etapes. Amb aquesta proposta volem intentar treure l’artista que hi porten dins. 

Dilluns i dimecres de 17h15 a 18h15

MÚSICA – P4 i P5 / de 1r a 6è de primària

La nostra proposta estarà orientada a fer un treball rítmic i estructural a través del cos, una introducció al coneixement de conceptes musicals mitjançant aventures lúdiques i unes classes col·lectives pràctiques d’instruments variats.

Dimecres de 14h a 15h (Infantil)

Dimarts de 13h a 14h (1r, 2n i 3r primària)

Dijous de 14h a 15h (4t, 5è i 6è primària)

JAZZ – Menchu Duran –P4 i P5 / de 1r a 6è de primària

Oferim classes on, a través de la diversió, l’alumnat millora considerablement. Nivells segons edats i habilitats, sempre respectant les amistats i intencions dels alumnes. Cada nivell porta l’uniforme d’un color diferent, amb l’objectiu de motivar i potenciar la unió i sentiment d’equip.

Dijous de 17h a 18h30 ( Infantil i primària)

TEATRE – de 3r a 6è de primària i de 1r a 4t ESO

Amb aquesta activitat pretenem treballar l’expressió emocional, la improvisació, la interpretació. A final de curs els alumnes realitzaran una mostra del que s’ha anat treballant al llarg del curs.

Dimarts i divendres de 14h a 15h (primària)

Dimecres de 13h30 a 14h30 i divendres de 17h a 18h (secundària)