Orgullosos dels nostres alumnes: AINA PALOP

4 de novembre de 2022

Aina Palop és alumna de 1r de batxillerat científic i ha estat una dels 150 seleccionats per participar en la 3ª edició del programa “joves per la medicina” que fomenta les vocacions mèdiques a joves de batxillerat mitjançant sessions teòrics-pràctiques impartides pels hospitals de referència de Catalunya.

A l’Escola Lleó XIII ens encanta presumir dels nostres alumnes i avui és el torn de l’Aina Palop, alumna de 1r de batxillerat científic i ha estat una de les 150 seleccionats per participar en la 3ª edició del programa “joves per la medicina”.

Què és Joves per la Medicina?

És un curs orientat a estudiants de 1r i 2n de batxillerat interessats en carreres relacionades amb la medicina. L’objectiu principal és que els estudiants coneguin de prop com es treballa en un hospital des de l’assistència fins a la investigació participant en diagnòstics i veient com s’aborden diferents malalties i quina investigació es duu a terme per entendre-les millor i aconseguir tractaments més eficaços per a combatre’les.

El programa, que acabarà el maig de 2023, consta de 18 sessions teòric-pràctiques que es duran a terme en diferents hospitals de l’àrea metropolitana de Barcelona. Entre les especialitats hi ha pediatria, neurociències, càncer o malalties mentals.

Podeu trobar més informació sobre aquest programa en el següent enllaç: https://www.fundaciocatalunya-lapedrera.com/es/jovenes-medicina

MOLTES FELICITATS AINA!

No et perdis les nostres xarxes socials per a més continguts! Visita’ns a:

SEGUEIX LLEGINT AMB NOSALTRES:

Suscriu-te a la nostra newsletter

Lorem ipsum

Vegeu també