Orgullosos dels nostres alumnes: LAURA MAS

29 de juny de 2022

La Laura Mas, alumna de 2n de batxillerat vespertí de l’Escola Lleó XIII, és la guanyadora del premi treballs de recerca organitzat per l’Escola de Camins amb la col·laboració del Col·legi de Camins, Canals i Ports de Barcelona.

A l’Escola Lleó XIII ens encanta presumir dels nostres alumnes i avui és el torn de la Laura Mas, alumna de 2n de batxillerat vespertí que aquest any ha resultat la guanyadora de la 4ª edició del premi treballs de recerca organitzat per l’Escola de Camins.

El treball de recerca presentat porta el títol de “Perquè va caure el pont de Tacoma Narrows?” i s’hi estudia el cas del pont de Tacoma Narrows, i el seu sorprenent i famós col·lapse. En el treball s’ha fet una recerca exhaustiva sobre l’estructuració dels ponts, els diferents tipus i les seves característiques per tal de tenir uns fonaments bàsics.

Ahir va tenir lloc l’acte d’entrega. Us compartim un parell de fotografIes de l’entrega amb el seu tutor el Manuel Villarroya i la directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona (ETSECCPB) de la UPC, l’Esther Real.

Podeu trobar més informació sobre el col·lapse del pont de Tacoma Narrows en el següent enllaç: https://youtu.be/XggxeuFDaDUPer

MOLTES FELICITATS LAURA!!


Suscriu-te a la nostra newsletter

Lorem ipsum

Vegeu també