Club d’Esports

El nostre Club d’Esports inclou activitats com el Futbol Sala, el Baby Tennis i el Tennis Barcino a més d’iniciació esportiva per a Infantil i Primària.

FUTBOL

En aquesta activitat es creen equips mixtos de nens i nenes en tota l’escolaritat. Els alumnes s’inscriuen en una lliga escolar que implica jugar els partits alguns caps de setmana durant el curs.

L’objectiu d’aquesta extraescolar és millorar les capacitats físiques bàsiques així com les habilitats motrius a través de la pràctica del futbol.

BÀSQUET

L’objectiu d’aquesta extraescolar és millorar les capacitats físiques bàsiques i les habilitats motrius a través de la pràctica del bàsquet així com fomentar la socialització.

Treballem les diferents tècniques del bàsquet així com els desplaçaments propis de la disciplina

Activitats extraescolars Escola Lleó XIII

INICIACIÓ ESPORTIVA – per a Infantil i Primària

Adreçat a la promoció i la consolidació de la pràctica esportiva dels Infants. Aquesta activitat té com a objectiu donar resposta a les característiques motrius dels infants, tan importants i necessàries en les primeres edats.

BABY TENIS I TENIS

El tenis extraescolar presenta molts beneficis per als nens i les nenes que el practiquen. Està dirigit a tots els cursos d’Infantil i Primària en col·laboració amb el Club Tenis Barcino. Els monitors són especialistes en l’ensenyament del tenis tant escolar com federat.