Comanda llibres text curs 2022-23

La web estarà oberta per fer les reserves de l’11 al 24 de juliol. Posteriorment, no es podran fer modificacions ni noves comandes.
Codi d’accés del centre: número 256

Link a la web

Presentació

A continuació trobareu el procediment per l’adquisició dels llibres de text i el material escolar que necessitaran els vostres fills/es el proper curs 2022-2023.

Escola Lleó XIII

Codi de centre:

Una vegada heu accedit a la web s’obrirà una pantalla on cal indicar el codi d’accés del centre: el número és 256

Cal que seleccioneu “Etapa” i “Curs” del vostre fill/a, i ompliu les dades personals que es sol·liciten.

 

Com fer la comanda?

S’obrirà a continuació el llistat de llibres del curs triat, on veureu tota la informació: títol, editorial, ISBN i el preu final per les famílies per tal que marqueu els que necessiteu (Hi ha alguns materials o llicències digitals que trobareu marcats per defecte ja que es lliuren directament a través de l’escola).

Un cop feta la tria, assegureu-vos que és correcte, podeu modificar la reserva abans de fer la confirmació, i “Enviar comanda”.

Kindergarten i Preschool

Aspectes importants:

Haureu de realitzar una comanda per cada fill/a. És necessari que tot l’alumnat faci la compra del material elaborat per l’escola i les llicències digitals durant el període de venda de llibres.

Si el vostre fill/a té un PLA INDIVIDUALITZAT poseu-vos en contacte amb el seu tutor o el DOPP abans de fer la comanda.

L’escola aplica un 5% de descompte en els llibres de text, i en el cas dels llibres de text d’Editorial Santillana s’inclou gratuïtament la llicència digital, per aquelles famílies que compreu els llibres a través de l’escola.

Escola d'idiomes Escola Lleó XIII

Pagament, canvis i devolucions:

El pagament es farà mitjançant targeta bancària en el moment de fer la comanda. Un cop realitzada la mateixa rebreu confirmació per e-mail. Els llibres es lliuraran a l’escola el primer dia de classe.

IMPORTANT: CANVIS i DEVOLUCIONS

En cas que un llibre sortís defectuós o s’hagués de fer una devolució, adreceu-vos directament a l’escola. Es podran fer els canvis sempre i quan el llibre estiguin en perfecte estat (no folrat, no marcat amb el nom ni deteriorat). No folreu ni poseu el nom als llibres fins que el professorat doni el vistiplau. La data límit serà el dia 23 de setembre de 2022, i és imprescindible portar el full de la comanda. Un cop passada aquesta data no s’admetrà cap devolució.

Robotica Escola Lleó XIII

Robòtica a la secundària:

A partir del pròxim curs escolar 2022-23, s’implementarà com bé ja sabeu el nou currículum de la llei educativa LOMLOE que posa el focus en les noves tecnologies.

En el cas de la secundària un dels objectius de la LOMLOE és que l’estudiant adquireixi el màxim de competències digitals i que sigui capaç de desenvolupar aplicacions informàtiques senzilles i solucions tecnològiques creatives i sostenibles.

En aquest sentit, l’escola ha començat un projecte amb l’empresa Robotix, amb la qual, ja hi comptem en l’àmbit extraescolar, amb els quals començarem a treballar la matèria de Robòtica amb els alumnes de secundària a partir del setembre.

Els alumnes de 1r a 3r d’ESO, faran robòtica trimestralment, lligada a la matèria de Tecnologia i digitalització. El cost del material per aquesta assignatura és de 15€ per alumne.

A 3r i 4t d’ESO s’oferirà també com a optativa i es farà anualment.
Per cobrir les despeses del programa de robòtica, des de l’escola es cobrarà l’import de 150€ per alumne.

En el cas de l’optativa, l’assignatura té un límit d’alumnes per classe de 25 alumnes, per tant, el llistat definitiu el confirmarem el mes de setembre. En el llistat de llibres, us apareixerà l’opció de robòtica a cost 0. Els 150€ se us passaran en un rebut mensual de setembre a juny per un import de 15€ mensual.

Què inclou aquest paquet?
• Kit de robòtica
• Currículum estructurat en robòtica i competències digitals
• Una plataforma d’aprenentatge progressiva i adaptativa
• Manteniment de material i reposició de peces.

Activitats extraescolars Escola Lleó XIII

Dubtes?

Email: administracio@lleoxiii.com 

Telèfon: 93 417 50 02

 

Vegeu també

creativitat

Equipació esportiva

Us recordem, tal com us vam informar a principis d'aquest curs, que l'equipació esportiva per tots els alumnes és obligatòria de cara al curs 2022-23.

Informa-te’n!

Summer Camp 2022

Del 27 de juny al 29 de juliol i com anys anteriors, en ANGLÈS. I ara també del 29 d'agost al 2 de setembre!!

Link al formulari

Informa-te’n!