Graduacions – promoció 2021-22

29 de juny de 2022

El passat divendres 20 de maig i divendres 17 de juny vam celebrar les graduacions dels alumnes de 2n de batxillerat, 6è de primària i 4t d’ESO A i B.

El temps passa molt ràpidament i sense adonar-nos ja hem acabat un altre curs: una etapa molt important per descomptat s’ha de celebrar.

És molt el temps que hem compartit amb tots aquests alumnes. Molts moments i anècdotes viscudes. Per aquest motiu, hem aprofitat un acte com les graduacions per celebrar el fi d’etapa així com els seus èxits conjuntament amb les famílies qui confien l’educació dels seus fills i filles en nosaltres.

L’acte de graduació dels alumnes de 2n de batxillerat va tenir lloc el passat divendres 20 de maig i la de 6è de primària i 4t d’ESO va tenir lloc el divendres 17 de juny. Us deixem a continuació una sèrie de fotos de l’acte en el qual vam poder gaudir dels discursos de l’Anabel Valera, directora pedagògica; el Jordi Perarnau, el cap d’estudis d’infantil i primària; el Carles Pruna, tutor de 6è de primària i la Teresa Vilaró i l’Abraham Orga com a tutors de 4t d’ESO A i B respectivament.

BON ESTIU A TOTES I TOTS!!

Suscriu-te a la nostra newsletter

Lorem ipsum

Vegeu també